$
You Are Here: Home » De interes » Grațian Murgu, cea mai mare medie din județ, la examenul de definitivat

Grațian Murgu, cea mai mare medie din județ, la examenul de definitivat

Print Friendly, PDF & Email

Examenul de definitivat, susținut săptămâna trecută, a însemnat o piatră de încercare pentru mulți dintre profesorii din județul Călărași.

Din cei 116 profesori înscriși, 99 au participat la examen  și au obținut media de trecere doar 32 dintre ei, conform site-ului isj-cl.ro.

Media cea mai mare – 9.79 (scris (9,7), formată din nota obținută la scris, notele de la inspecție și portofoliu, a fost obținută de Grațian Gheorghe Murgu, profesor de educație fizică și sport la Școala „George Vâlsan” din Independenţa.

Pentru Actualitatea de Călărași, acesta a declarat:

„Definitivatul este un examen greu, pentru că trebuie parcursă întreaga materie și înseamnă o solicitare mentală foarte mare. Personal, pentru a ajunge la acest rezultat, m-am pregătit intens timp de 6 luni, timp în care mi-am structurat materialul, așa cum era cerut în programă, după care am învățat 4-5 ore, zilnic.

Din materialul stipulat în programă, subiectele de examen au fost structurate în așa fel încât să arate că ai parcurs întreaga materie. Cu alte cuvinte, dacă nu ești pregătit, nu poți să iei acest examen.

Sunt onorat de faptul că am obținut definitivatul cu prima notă din județ, dar asta nu înseamnă să stagnez, ci esența este să continui să mă pregatesc, pentru a fi performant.”, ne-a declarat Grațian Murgu.

Cea mai mica notă obținută la examenul de definitivat a fost de un cadru didactic de  învățământ primar- 4,1 la scris, media finală 5,56.

De menționat că pentru a promova examenul media minima este 8.00.

Rezultatele de la definitivat sunt următoarele:

REZULTATE INITIALE DEFINITIVAT 2017

Rezultatele după depunerea contestatiilor: http://www.isj-cl.ro/index.php/ro/noutati/872-rezultate-finale-dupa-contestatii-definitivat-2017

 

Număr de accesări 1.016

About The Author

Number of Entries : 1740

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top