$
You Are Here: Home » Evenimente » Fuego a fost „mărțișorul” oferit femeilor din comuna Spanțov

Fuego a fost „mărțișorul” oferit femeilor din comuna Spanțov

Print Friendly, PDF & Email

[easyrotator align=”left”]erc_82_1362255504[/easyrotator]

Deputații Raluca Surdu, Aurel Niculae și senatorul Iulian Dumitrescu au venit, în prima zi de primăvară, pentru a sărbători ziua de 1 martie alături de doamnele şi domnişoarele din comuna Spanţov. Împreună cu primarul comunei, Niki Gheorghescu aceştia au organizat sărbătoarea mărţişorului, sala devenind neîncăpătoare pentru sutele de invitate ale serii, din comună.

Petrecerea oferită de 1 martie nu este organizată în premieră de parlamentarii Colegiilor 4 şi 5, aceştia fiind alături de primar, dar şi de locuitorii comunei pentru al treilea an consecutiv,  încă din perioada în care doar se discuta ca Raluca Surdu, Aurel Niculae şi Iulian Dumitrescu să fie desemnaţi drept candidaţi la alegerile parlamentare din 2012. Acest lucru nu i-a împiedicat să se implice în acţiuni dedicate oamenilor din comunele arondate colegiilor 4 şi 5 Camera Deputaților și Colegiului 2 Senat.

Cum s-au distrat doamnele şi domnişoarele din comuna Spanţov, alături de parlamentari şi primarul comunei, puteţi vedea în imaginile postate.

Mai multe despre această acţiune, veţi putea citi în ediţia tipărită a ziarului Actualitatea de Călăraşi.

Număr de accesări 236

About The Author

Number of Entries : 1740

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top