You Are Here: Home » Evenimente » Flagrant / 5 persoane, reţinute de poliţişti pentru furt de cabluri electrice

Flagrant / 5 persoane, reţinute de poliţişti pentru furt de cabluri electrice

Print Friendly, PDF & Email

cabluri         În dimineaţa de 11 februarie 2016, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au prins în flgrant cinci persoane care transportau cu un autovehicul mai multe cabluri electrice de cupru, ce ar fi fost sustrase de la instalaţia de siguranţă şi dirijare a traficului feroviar.

Autovehiculul a fost depistat pe bulevardul Republicii, din municipiul Călărași, fiind identificaţi conducătorul auto, M. Ion, de 52 ani, din comuna Grădiștea, şi pasagerii S. Lilian, de 43 ani, D. Vasile, de 39 ani, R. Marius, de 17 ani, și Ion Nelu, de 36 ani, toţi din Călăraşi.

Poliţiştii au demarat investigaţiile împreună cu Serviciul Poliţiei Transporturi Călăraşi pentru stabilirea provenienţei cablurilor transportate, constatându-se că acestea ar fi fost sustrase în cursul nopţii de 10/11 februarie 2016 prin decopertarea solului, de la instalaţia de siguranţă şi dirijare a traficului feroviar de pe secțiunea de cale ferată Călărași Sud – Ciulnița.

Faţă de cele cinci persoane bănuite de furt calificat şi complicitate la furt calificat, poliţiştii din Călăraşi au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Cei în cauză vor fi prezentați astăzi Judecătoriei Călărași cu propunere de arestare  preventivă.

Număr de accesări 247

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top