You Are Here: Home » Actualitate » Ecoaqua Călărași/ Proiectul CL 8 a fost prelungit

Ecoaqua Călărași/ Proiectul CL 8 a fost prelungit

Print Friendly, PDF & Email

proiectul-CL8 Proiectul prin care sunt modernizate rețelele de apă și canalizare, în municipiul Călărași, precum și în alte 5 orașe, din județele Călărași și Ialomița, a fost prelungit până în luna aprilie.
Directorul Ecoaqua, Cezar Neagu, reprezentantul societatății care derulează acest proiect, a declarat, pentru Actualitatea de Călărași, că în luna ianuarie a.c. a fost prelungit contractul cu încă 3 luni.
„Ne-am dorit să încheiem în luna ianuarie lucrările, dar constructorul nu a reușit să se încadreze în acest termen. Ne aflăm, încă, în calendarul acțiunilor, deoarece termenul final de încheiere a proiectului este 30 iunie a.c. . Contractul a fost prelungit doar până în aprilie, deoarece vom avea nevoie de timp să încheiem și partea de documentații, care va dura mai bine de o lună. A fost achiziționat întreg echipamentul, nu mai este nevoie decât ca acesta să fie montat. Mai avem de lucru pe strada București, Republicii și porțiuni pe câteva străzi (Flacăra, Gh. Lazăr etc.), la stațiile de pompare ape menajere: Siloz și Jirlău. Sunt mulțumit cum s-a încheiat anul, pentru că am reușit să luăm toți banii europeni. În această perioadă, cei 42 de operatori, din țară, au făcut în același timp, lucrări similare, cu același tip de materiale, și suntem, deocamdată, doar 5 din țară care încheiem acest tip de proiect. Ceilalți vor trebui să continue cu banii dați în etapa a doua, pe POS Mediu. La Călărași, vom fi gata cu lucrările până e 30 aprilie a.c., deoarece până pe 30 iunie trebuie depus raportul final.“
Până la finalul proiectului, Hidroconstrucția va trebui să aducă străzile la starea inițială

Număr de accesări 409

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top