You Are Here: Home » Actualitate » Ecoaqua Călărași anunță că nu va întrerupe apa potabilă

Ecoaqua Călărași anunță că nu va întrerupe apa potabilă

Print Friendly, PDF & Email

Ecoaqua SA Călărași  infirmă zvonurile privind oprirea furnizării apei, în zilele următoare.

În această dimineață, în câteva zone din municipiul Călărași, din cauza unor întreruperi a energiei electrice, cauzate de viscol, nu a curs apa la robinete.

Situația s-a remediat, anunță directorul Ecoaqua, Cezar Neagu.

„Din cauza viscolului, s-a întrerupt de câteva ori curentul electric în câteva zone ale municipiului Călărași, dar, la această oră, nu este întreruptă apa potabilă în localitate. Singura problemă o avem în comuna Dorobanțu, deoarece localitatea nu are energie electrică.

 Nu a fost nevoie să pornim, până acum, grupurile electrogene, pentru că întreruperile de energie au fost de scurtă durată.

Ni se raportează un singur pericol care poate apărea, în zona stației de la Chiciu, pentru că din cauza viscolului am putea avea probleme cu energia electrică, dar și dacă apar probleme acolo, putem asigura 24 de ore alimentarea cu apă potabilă, în municipiul Călărași, datorită rezervelor de apă pe care le-am făcut.

 Totodată, rugăm utilizatorii ca  eventualele probleme legate de funcționarea  serviciului de alimentare cu apă și de canalizare să fie  semnalate la dispeceratele sucursalelor, cu program non-stop, din aria de operare.”, afirmă directorul Cezar Neagu.

DISPECERAT NON STOP SUCURSALA  ECOAQUA CĂLĂRAȘI

  • TELEFON : 0242.313.720
Număr de accesări 405

About The Author

Number of Entries : 779

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top