$
You Are Here: Home » De interes » Două instituții călărășene au realizat o misiune inedită pentru Călărași

Două instituții călărășene au realizat o misiune inedită pentru Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Joi, 13 septembrie, două instituții călărășene au pornit, prin reprezentanți curajoși și entuziaști, într-o misiune inedită pentru Călărași.

Primăria Municipiului Călărași și Inspectoratul Județean de Jandarmi Călărași, la inițiativa primarului Daniel Ștefan Drăgulin și a inspectorului-șef al IJJ Călărași, col. Marcu Ionel, au ales să omagieze Anul Centenarului prin ridicarea unei Cruci pe Vârful Nehoiu, al doilea vârf muntos ca înălțime din țară.

Ridicarea Crucii s-a realizat cu binecuvântarea PS Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, chiar în zi cu însemnătate religioasă deosebită, și anume vineri, 14 septembrie, când creștinii ortodocși sărbătoresc Înălțarea Sfintei Cruci.

Fondurile pentru construcția crucii, care e confecționată din bare de inox și are o înălțime de 3 metri, provin din donații.

După instalarea Crucii pe Vârful Nehoiu, pe pagina oficială a Primăriei municipiului Călărași a fost postat următorul mesaj:

,,De astăzi, pe Vârful Negoiu, al doilea vârf muntos din țară ca înălțime, o #Cruce și un #Drapel sunt martorii efortului și îndârjirii de care au dat dovadă cei mai curajoși colegi de-ai noștri din Primăria Municipiul Călărași și Jandarmeria Călărași!

Suntem mândri de voi și vă mulțumim că ați dus numele Călărașiului atât de#sus!”

Număr de accesări 50

About The Author

Number of Entries : 857

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top