$
You Are Here: Home » Evenimente » Dichiseni/ A fost salvată, după ce s-a aruncat într-o fântână

Dichiseni/ A fost salvată, după ce s-a aruncat într-o fântână

Print Friendly, PDF & Email

Un echipaj de căutare – salvare din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a intervenit prompt pentru extragerea persoanei, aceasta fiind adusă la suprafaţă nevătămată în circa 20 de minute.

În data de 23.05.2017, ora 10.47, Garda de Intervenție a Detaşamentului de Pompieri Călăraşi a fost solicitată prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să acționeze pe raza comunei Dichiseni, pentru scoaterea dintr-o fântână (cu o adâncime de aproximativ 10 metri), a unei  femei in vârstă de 39 de ani.

În aproximativ 15 – 20 de minute femeia a fost extrasă nevătămată din fântână de către pompierii militari, care au folosit mai multe cordiţe de salvare şi centuri de siguranţă.

Unul dintre pompierii militari care este încardat pe autospeciala de descarcerare a coborât în fântână şi a asigurat femeia cu centurile de siguranţă pentru ca aceasta să fie scoasă la suprafaţă.

Femeia scoasă din fântână era conştientă şi a fost preluată de echipajul cu medic al Ambulanţei, care se afla de asemenea la locul intervenţiei.

Ulterior aceasta a fost transportată de urgenţă la spitalul din Călăraşi (Unitatea de Primire Urgențe)  pentru cercetări amănunţite.

Organele abilitate urmează să cerceteze cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment. Menţionăm de asemenea că la locul intevenţiei a fost prezent şi un echipaj al Poliţiei, informeaza plt. adj. Tătăranu Ovidiu, de la Compartimentul Informare şi Relaţii Publice I.J.S.U. Călăraşi.

         Se pare că femeia are probleme psihice și a vrut să se sinucida, aruncându-se în fântână.

              

Număr de accesări 308

About The Author

Number of Entries : 857

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top