You Are Here: Home » Actualitate » Deputatul Aurel Niculae: ,,Îmi voi preda mandatul, dacă UNPR nu va obţine un scor de 15%!”

Deputatul Aurel Niculae: ,,Îmi voi preda mandatul, dacă UNPR nu va obţine un scor de 15%!”

Print Friendly, PDF & Email

aurel niculaeOrganizaţia Judeţeană UNPR Călăraşi a intrat in linie dreaptă, în crunta bătălie a alegerilor locale din luna iunie. Obiectivele pe care şi le-au stabilit progresiştii călărăşeni  sunt ambiţioase, dar, nu, imposibil de atins.  La ultima conferinţă de presă, preşedintele interimar al Organizaţiei  Judeţene UNPR , deputatul Aurel Nicolae a adus în atenţie numele celor care vor ocupa poziţii eligibile pe lista de consilieri judeţeni precum şi targetul pe care aceştia doresc să îl atingă.

Pe primele poziţii de pe lista de consilieri judeţeni,au fost propuşi următorii candidaţi:primul pe lista va fi Vasile Gâdea, urmat de Claudia Păvălaşc, Pestriţu Adrian, Olteniţa , Dorinel Dincă, George Vlase, Guţă Costel, din Budeşti. Pe locul 7 va fi poziţionat deputatul Aurel Niculae. Totodată, deputatul Niculae şi-a luat angajamentul că va demisiona din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene dacă nu  se vor atinge obiectivele propuse.

,,Dacă,organizaţia noastră nu va îndeplini ceea ce şi-a propus, la scrutinul din 6 iunie, asta însemnând: 7 consilieri, 10 primari şi un scor de 15% , eu imi predau mandatul de preşedinte interimar, partidului. Dacă  reprezentanţii din conducerea UNPR consideră că pot merge în continuare, voi sta in funcţie pentru toamnă, la alegerile parlamentare,dar nu mă voi duce pe nicio listă, decât dacă rezultatul organizaţiei mele mă va situa pe acea listă. Este normal să fie aşa!  În cazul în care  nu vom obţine jumătate din scorul colegilor din alianţă ( n.red-PSD) nu vom putea să cerem locuri pe liste eligibile la alegerile parlamentare.”,  a mai precizat deputatul Aurel Niculae.

Număr de accesări 378

About The Author

Number of Entries : 1176

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top