You Are Here: Home » Politică » Dep. Aurel Niculae: PSD Călărași nu a dorit o colaborare cu UNPR, la alegerile locale

Dep. Aurel Niculae: PSD Călărași nu a dorit o colaborare cu UNPR, la alegerile locale

Print Friendly, PDF & Email

conf UNPRPreședintele organizației județene a UNPR Călărași, Aurel Niculae, a declarat că a semnat, alături de ceilalți parlamentari UNPR, săptămâna trecută, memorandumul de acord privind alinața cu PNL. De altfel, acesta a spus că alianța cu PSD, nu o mai vede ca variantă, menționând că înainte de alegerile locale, conducerea PSD Călărași nu și-a dorit această colaborare.

La nivel național, UNPR Călărași s-a clasat printre primele organizații, pe locul 7, având următoarea structură de aleși locali: Budești- primar și 4 consilieri locali, iar lista consilierilor locali UNPR e completată cu localitățile: Lehliu-Gară-1, Chirnogi-2, Chiselet -2, Ciocănești-2, Crivăț-1, Dragalina-1,Frumușani-3, Ileana-3,, Independența-1, N. Bălcescu-1, Perișoru-3. Vom avea o analiză pe care o vom face, pe tema alegerilor, și mi-am asumat vina scorului electoral. Președintele Valeriu Steriu a spus că nu e cazul ca nimeni să-și dea demisia, urmând să stabilim viitorii pași politici.

După alegeri, UNPR și PNL Călărași au făcut alianță, în teritoriu, pentru a putea obține câteva funcții de viceprimar, în teritoriu. Doar că la Budești, primarul în funcție nu a dorit să susțină propunerea PNL, de viceprimar, în persoana fostei primărițe, Lucia Lefter. La Perișoru, noi, UNPR, avem șanse pentru funcția de viceprimar, fostul primar PNL nemaidorind să participe la alegeri,peste 4 ani, și nu a dorit, astfel, această funcție.  

Susținem, în continuare, proiectele cu care a venit UNPR, la aceste alegeri și după ce se va stabili, probabil, săptămâna aceasta, cum se vor încheia negocierile cu PNL, la nivel național, vom putea discuta despre ceea ce vom face, la alegerile din toamnă.”, a spus președintele organizației UNPR Călărași, dep. Aurel Niculae.

verde A. NiculaeDe menționat că Aurel Niculae, la finalul conferinței de presă, a venit cu „răsplata” pentru un pariu pierdut, în timpul campaniei electorale, privind scorul electoral care nu a fost atins, conform pariului făcut cu colegul nostru, Marius Stroe, și  a adus vopseaua verde, „hairstylist” fiind fosta candidată a UNPR la Primăria Călărași, Elena Nicolache.

Astfel, Aurel Niculae și-a vopsit părul verde, ținându-se de promisiune, un gest tot mai rar pe care îl fac, în zilele noastre, oamenii politici.

verde 2 AN

Este timpul să fie ridicată și ștacheta promisiunilor, pentru că, cine știe, poate chiar vom avea parte de surprize plăcute, din partea politicienilor.

Cine pune urmatorul pariu?

Număr de accesări 286

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top