You Are Here: Home » Politică » Daniel Drăgulin și-a propus să obţină 14.000 de voturi, la alegerile parlamentare

Daniel Drăgulin și-a propus să obţină 14.000 de voturi, la alegerile parlamentare

Print Friendly, PDF & Email

dragulinLiberalii călărăşeni au dat, deja, startul luptei electorale pentru câştigarea alegerilor parlamentare, din 11 decembrie. Daniel Drăgulin, cel care va coordona campania electorală, în municipiul Călăraşi, a afirmat că organizaţia municipală a PNL Călăraşi şi-a  strâns rândurile şi a reactivat toate birourile secţiilor de vot. Deja au fost distribuite o serie de pliante pe care călărăşenii le-au primit, existând, totuşi, unele intrebări, din partea acestora, privitoare la candidatura lui Cătălin Predoiu, la Camera Deputaţilor.

Daniel Drăgulin are o misiune greu de îndeplinit. Organizaţia municipală a PNL Călăraşi are ca target obţinerea unui număr record de voturi, 14.000, în condiţiile, în care, la alegerile locale, el a obţinut, aproximativ, 8000 de voturi. Daniel Drăgulin s-a arătat încrezător în obţinerea  acestui scor, acordând şansa obţinerii celui de-al treilea post de deputat,  pe care este nominalizat actualul senator liberal, Liviu Tomoiagă.

,,Avem o echipă bine sudată, în PNL, şi cred că, prin munca noastră, vom obţine cele 14.000 de voturi  pe care ni  le-am propus, pentru a scoate şi cel de-al treilea post de deputat, al lui Liviu Tomoiagă. Eu ştiu că are toate şansele să câştige un nou mandat de parlamentar, pentru că a muncit în PNL, a fost, mereu, aproape de primarii şi agricultorii călărăşeni şi a avut numeroase iniţiative în  Senatul României.”,  a spus Daniel Drăgulin.

Număr de accesări 253

About The Author

Number of Entries : 824

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top