You Are Here: Home » Comunicate de presă » COMUNICAT DE PRESĂ

Print Friendly, PDF & Email

Privind desfășurarea ediției 2017 a Zilei Dunării, și de data aceasta în compania Asociației Mila 23 a maestrului Ivan Patzaichin

Și în acest an, Primăria Municipiului Călărași organizează Ziua Dunării alături de Asociația Mila 23 a maestrului Ivan Patzaichin. Maestrul Ivan Patzaichin va fi prezent la Călărași, alături de cele 3 canotci binecunoscute, pentru al șaselea an consecutiv.

Duminică, 1 iulie, călărășenii sunt așteptați în Parcul Central, la o serie de activități dedicate sărbătoririi Zilei Dunării, sub sloganul #ProtejeazaApa.

Activitățile vor începe la ora 07.00, cu tradiționalul concurs de pescuit, organizat în colaborare cu AJVPS Călărași și vor continua cu binecunoscutul concurs de canotcă 10+1 Descoperă Rowmania, pe apele brațului Borcea. Maestrul Ivan Patzaichin așteaptă înscrierile echipelor de pe acum la adresa de mail office@rowmania.ro sau în ziua concursului, în zona debarcaderului, între orele 09.00 și 10.30.

În Parcul Central, între 09.00 și 10.30 va avea loc o expoziție-concurs de gătit preparate din pește a Colegiului Ștefan Bănulescu, iar între 10.30 și 11.00 călărășenii pot degusta o porție de borș de pește.

Vor fi alături de Primăria Municipiului Călărași, cu standuri reprezentative, și alți invitați.

BIROUL DE PRESĂ

Număr de accesări 38