You Are Here: Home » De interes » Comunicat/ Cultura călărășeană-încotro?

Comunicat/ Cultura călărășeană-încotro?

Print Friendly, PDF & Email

În urma semnalelor de presă şi a multor informaţii care au circulat în privinţa activităţii MIX MUSIC, în judeţul Călăraşi, dar şi constatând pericolele care pândesc, în acest moment, dezvoltarea şi promovarea culturii de spectacol, în judeţul Călăraşi, Compania Artistică Mix Music Show organizează o conferinţă de presă.

La conferinţa de presă sunt invitate personalităţile implicate în domeniu, de la Preşedintele Consiliului Judeţean la Prefectul judeţului Călăraşi, de la Primarul Municipiului Călăraşi la Managerul Centrului Cultural Judeţean Călăraşi. Invităm aceste personalităţi iar dacă nu pot fi prezente la data stabilită de noi, îi rugam să ne comunice data la care pot participa la o asemenea întâlnire, organizată în interesul comunităţii!

Totodată, la conferinţă sunt invitate toate instituţiile mass-media din judeţul Călăraşi, profund legate de activitatea culturală şi, cu siguranţă, interesate să afle informaţii noi în legătură cu pericolele ce pândesc acest domeniu, în acest moment, la Călăraşi!

Vă aşteptăm marţi, 13 decembrie 2016, ora 13.00, în foaierul Centrului Cultural „Barbu Ştirbei“ Călăraşi pentru o conferinţă de presă în care se vor face publice informaţii de interes!

 

Compania Artistică Mix Music Show SRL

Director Artistic,

Marius Gavrila

Număr de accesări 236

About The Author

Number of Entries : 724

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top