$
You Are Here: Home » Actualitate » Colegiul „Ştefan Bănulescu” la ceas aniversar: Împlinirea a 60 de ani de existenţă şi lansarea cărţii „Zbor în suflet”

Colegiul „Ştefan Bănulescu” la ceas aniversar: Împlinirea a 60 de ani de existenţă şi lansarea cărţii „Zbor în suflet”

Print Friendly, PDF & Email

 Miercuri, 17 mai, orele 11,00,  la sala „Barbu Ştirbei” va avea loc un eveniment desosebit, menit să marcheze cei 60 ani de existenţă ai Colegiului Tehnic „ Ştefan Bănulescu”. Cu acest prilej va fi prezentat un  spectacol festiv omagial,  realizat de colectivul de  cadre didactice şi elevi ai  acestui liceu. În cadrul aceleiaşi manifestări va fi lansată şi cartea,,Zbor în suflet”, sub semnătura autoarei Petronela Blebea. Volumul a fost scos de sub tipar la Editura „Libris”.

„Această carte este, de fapt, o continuare a blogului personal cu acelaşi nume, propunându-şi   să ofere  mesaje de suflet iubitorilor de poezie şi proză. Am dorit să lansez cartea în cadrul  manifestării omagiale pentru că acest moment reprezintă, pentru mine, o reaşezareare interioară sufletească.  Iar martor al acestei schimbări în viaţa mea a fost Colegiul „Ştefan Bănulescu” care a contribuit la evoluţia mea ca profesor  dar şi la dezvoltarea mea ca om.”, a precizat prof. Petronela Blebea, pentru ziarul „Actualitatea de Călăraşi”.

Număr de accesări 196

About The Author

Number of Entries : 1181

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top