You Are Here: Home » Evenimente » CJC Călărași/Modificare în cadrul stagiunii teatrale „Toamna Culturală”

CJC Călărași/Modificare în cadrul stagiunii teatrale „Toamna Culturală”

Print Friendly, PDF & Email

Centrul Cultural Județean Călărași vă aduce la cunoștință următoarea modificare intervenită în cadrul programului Stagiunii de spectacole „Toamna Culturală”.

Datorită unor probleme generate de firma care deține spectacolul „Ultimul Crăciun la Paris” (ajunsă în imposibilitatea de a pune în scenă spectacolul programat), în interesul spectatorilor călărășeni, a fost înlocuit cu un spectacol la fel de interesant.

Pe 1 Decembrie toți doritorii vor putea fi prezenți în sala de teatru a  Centrul Cultural „Barbu Știrbei” pentru a urmări spectacolul „AMOR ÎN FARMACIE”. Biletele emise sunt valabile.

amor-in-farmacie-1AMOR ÎN FARMACIE

adaptare după Eugene Labiche

Regia: Dan Tudor

Distribuția:  Anca Ţurcaşiu, Liliana Pană, Dragoş Ionescu, Dan Tudor şi Andrei Duban

Sinopsis:

O comedie-farsă, de clasicul francez Eugene Labiche, abil  maestru al qui-pro-quo-urilor şi răsturnărilor de situaţii comice.

Un farmacist de provincie terorizat de o soţie aprigă şi geloasă, în cârdăşie cu colocatarul său, cu nevastă tânără şi atrăgătoare. Sosirea intempestivă din Canada a fostului pretendent la mâna soţiei doctorului, îndepărtat prin delaţiuni de către actualul soţ, produce o sarabandă de încurcături, de situaţii comice neprevăzute, pe care publicul le descoperă şi le savurează cu plăcere.

Număr de accesări 115

About The Author

Number of Entries : 724

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top