You Are Here: Home » De interes » Călărași/Duminică sunteți invitați la “Un alt fel de cabaret”

Călărași/Duminică sunteți invitați la “Un alt fel de cabaret”

Print Friendly, PDF & Email

cabaretDuminică, 3 aprilie, sunteți invitați la  “Un alt fel de cabaret”, care va avea loc, de la ora 18.00, pe scena Centrului Cultural Barbu-Știrbei Călărași. Din distribuție fac parte: Cosmin Seleși, Aurelian Temișan și Ozana Barabancea,Tania Popa, Doina Botiş, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Dănilă, Manuela Cara și Monica Davidescu.

“Un alt fel de cabaret” aduce în prim plan o poveste care pare desprinsă din realitatea contemporană. Acţiunea se petrece într-un mic teatru, al cărui colectiv actoricesc se luptă să prelungească existenţa instituţiei, cu un nou spectacol: unul de cabaret.

Acţiunea spectacolului se va desfășura pe două planuri, într-o manieră de abordare implementată pentru prima oară pe o scenă din România. Astfel, spectatorii vor putea urmări personajele atât “în luminile rampei” – prin ceea ce vede de obicei publicul pe scenă, adică spectacolul în sine, construit din replici, cântece şi momente coregrafice -, cât şi în culise, acolo unde spectatorii nu au acces, în mod obişnuit.

Biletele se găsesc la Casa de bilete, a sălii de spectacole, prețul fiind de 50 de lei.

Număr de accesări 223

About The Author

Number of Entries : 756

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top