You Are Here: Home » De interes » Călărași/Bărbat reținut de polițiști pentru acte de violență, în incinta unei societăți comerciale

Călărași/Bărbat reținut de polițiști pentru acte de violență, în incinta unei societăți comerciale

Print Friendly, PDF & Email

Un bărbat din Călăraşi a fost reţinut, pentru 24 de ore, de poliţişti. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi răzbunare, pentru ajutorul dat justiţiei.

La data de 3 noiembrie a.c., poliţiştii de ordine publică, din Călăraşi, au probat activitatea infracţională a unui bărbat de 36 de ani, din Călăraşi, bănuit că pe fondul unui conflict mai vechi, a intrat în incinta unei societăţi comerciale, unde a ameninţat o persoană, cu acte de violenţă.

Cel în cauză a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, astăzi urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Număr de accesări 658

About The Author

Number of Entries : 724

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top