You Are Here: Home » De interes » Călărași/ Anul Nou fără evenimente privind siguranța publică

Călărași/ Anul Nou fără evenimente privind siguranța publică

Print Friendly, PDF & Email

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a fost la datorie în noaptea de Revelion, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice.

Pentru siguranţa cetăţenilor, în perioada Anului Nou, peste 300 de poliţişti au acţionat,  suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, în tot judeţul Călăraşi, în locurile unde au avut loc manifestări publice, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri judeţene, naţionale şi autostrăzi, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.

Poliţiştii au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, fluidizarea traficului și diminuarea riscului rutier şi a transporturilor feroviare.

Acţiunile preventive desfăşurate în trafic au condus la reducerea riscului rutier, astfel că pe raza judeţului Călăraşi, în perioada 31 decembrie 2016- 02 ianuarie 2017 nu s-a produs niciun accident rutier.

Recomandăm tuturor cetățenilor să se informeze cu privire la starea drumurilor, înainte de a pleca în călătorie, să se asigure că au autoturismele echipate corespunzător și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.

 

 

Număr de accesări 74

About The Author

Number of Entries : 779

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top