You Are Here: Home » De interes » Călărășenii sunt invitați la spectacolul caritabil „Cântec pentru viitor”

Călărășenii sunt invitați la spectacolul caritabil „Cântec pentru viitor”

Print Friendly, PDF & Email

În data de 18 decembrie, incepand cu ora 17:00,va avea loc la sala „Barbu Stirbei” a Centrului Cultural Judetean, spectacolul caritabil „Cântec pentru viitor”.

Timp de două ore, iubitorii de cultură din județul Călărași sunt invitați la un spectacol muzical ce are drept scop achiziționarea unui pian pentru Palatul Copiilor nostri, ai calarașenilor.
Va fi un prilej de a asculta, live, unele dintre cele mai frumoase piese ale lui Mozart, Brahms, Chopin, Rahmaninov, în recitaluri de excepție în interpretarea celor mai talentați copii din Călărași. Aceeași copii ne vor bucura inimile cu melodii de muzică pop, dar și cu muzică populară.
Alături de elevi vor evolua pe scena și profesorii care le îndrumă pașii.
Într-o lume în care valorile autentice, românești, tind să rămână nedescoperite, vă invităm să investiți, alături de noi, în viitorul copiilor călărășeni!
Biletele se găsesc la Palatul Copiilor, la Centrul Cultural Județean, la membri Lions Club și membri Rotary Club din Călărași.

Prețul unui bilet este de 50 lei.
Banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați Palatului Copiilor Călărași, singurul din țară care nu are are un pian, la care să poată exersa copiii din Călărași.

 

Număr de accesări 246

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top