You Are Here: Home » Actualitate » Bogdan Georgescu propus să fie eliberat, din nou, din funcție

Bogdan Georgescu propus să fie eliberat, din nou, din funcție

Print Friendly, PDF & Email

Bogdan Georgescu 2Consiliul Județean, convocat în ședință ordinară, joi, 3 decembrie, va supune la vot eliberarea din funcție a vicepreședintelui Bogdan Georgescu, la propunerea unei treimi din rândul consilierilor județeni.

Prezent în conferință de presă, vicepreședintele Marian Dinulescu a declarat că propunerea este de ordin politic.

“Mai avem nevoie doar de 2 voturi pentru a trece proiectul de hotărâre. Vom vedea de unde le vom obține. Nu s-a hotărât de cine îi va lua locul lui Bogdan Georgescu, dar de acest lucru putem discuta după ce va fi votat proiectul.”

De menționat că, Bogdan Georgescu nu se află la prima solicitare de înlocuire din funcție, supusă votului consilierilor.

În acest moment, se află pe rol un proces între Bogdan Georgescu și Consiliul Județean(C.J.), instituția luând act de decizia de incompatibilitate dată ANI, în privința consilierului județean Georgescu, care a fost eliberat din această funcție, ceea ce a dus, automat, la eliberarea sa din funcția de vicepreședinte.

Acesta a revenit în funcție, după ce a obținut, în instanță, suspendarea hotărârii adoptate de C.J., până la încheierea procesului.

Pentru a trece hotărârea ce va fi votată mâine, aceasta trebuie să aibă votul a minim 21 de consilieri (adică două treimi, din rândul acestora).

Număr de accesări 236

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top