$
You Are Here: Home » Actualitate » Beneficiarii C.R.R.N. Plătărești au fost sărbătoriți, în cadrul unei eveniment festiv

Beneficiarii C.R.R.N. Plătărești au fost sărbătoriți, în cadrul unei eveniment festiv

Print Friendly, PDF & Email

Preț de câteva ore, vineri, 4 august, la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Plătărești a fost organizată o zi festivă, dedicată beneficiarilor care și-au sărbătorit, în prima parte a anului, ziua de naștere sau a numelui.

„În fiecare an, marcăm momentele importante din viața beneficiarilor noștri: zi de naștere sau onomastică, prin organizarea unor astfel de evenimente, când le oferim o masă festivă, de la care nu lipsesc tortul, muzica, dansul și voia bună.”, a afirmat directorul-executiv al D.G.A.S.P.C. Călărași, Doinița Nicolae.

Conducerea Centrului Plătărești a pregătit, împreună cu o parte dintre beneficiari, un program artistic, în cadrul căruia au fost recitate poezii, creație proprie a celor instituționalizați. Toți cei prezenți au cântat „Mulți ani, traiască!” și au încins câteva hore, atmosfera de sărbătoare predominând evenimentul dedicat beneficiarilor.

La acțiunea festivă au participat directorul-executiv al D.G.A.S.P.C. Călărași, Doinița Nicolae, șefa Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Plătărești, Georgeta Vasile, precum și toți angajații instituției, care s-au implicat pentru buna desfășurare a evenimentului.

Număr de accesări 82

About The Author

Number of Entries : 1181

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top