You Are Here: Home » De interes » Aurel Niculae: “Femeia, în politică, este mai mult decât o speranţă sau o intenţie”

Aurel Niculae: “Femeia, în politică, este mai mult decât o speranţă sau o intenţie”

Print Friendly, PDF & Email

Dep. Aurel Niculae, Elena Nicolache si Nicolae CutarOrganizația județeană a UNPR Călărași a organizat Ziua Femeii, la care au participat membrele și simpatizantele acestei formațiunii progresiste.

Președintele UNPR Călărași, deputatul Aurel Niculae, a transmis doamnelor câteva gânduri:

“De Ziua Internaţională a Femeii, am avut onoarea de a fi invitat la evenimentul organizat în cinstea doamnelor membre şi simpatizante ale formaţiunii noastre.

UNPR 1Femeia, în politică, este mai mult decât o speranţă sau o intenţie, este deja o viziune, o propunere şi o invitaţie. Un proiect progresist ambiţios, pentru un altfel de Călăraşi. La mulți ani, doamnelor, pentru că știți să ne faceți viața mai frumoasă!”

Candidata la funcția de primar al municipiului Călărași, din partea UNPR, Elena Nicolache, s-a alăturat urărilor și gandurilor frumoase,
transmise doamnelor:

“Vă spun: La mulți ani, doamnelor și domnișoarelor!, să aveți încredere în mine, că în municipiul Călărași putem schimba lucrurile. Vă doresc o primavară frumoasă și, împreună, să rămânem aceeași echipă harnică și dornică de a arăta că se poate și mai bine!”

Număr de accesări 284

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top