You Are Here: Home » Evenimente » Arestat, după ce i-a dat cu o sticlă în cap unui consătean

Arestat, după ce i-a dat cu o sticlă în cap unui consătean

Print Friendly, PDF & Email

ScandalLa data de 08 martie 2016, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt au reţinut pe D. Ciprian, de 36 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În fapt, în seara de 06 martie 2016, acesta ar fi lovit cu o sticlă în zona capului pe un bărbat care ieşea dintr-o societate comercială de pe raza localităţii Nicolae Bălcescu, provocându-i victimei leziuni pentru care a necesitat îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară cu propunerea de arestare preventivă.

În perioada martie – decembrie 2016, Inspectoratul de Poliţie Judeţean desfăşoară proiectul „Bumerangul violenţei”, pentru prevenirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe în mediul urban şi rural şi informarea populaţiei cu privire la măsurile de autoprotecţie ce trebuie adoptate pentru a nu deveni victimele infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi la consecinţele juridice şi sociale ale acestora.

Număr de accesări 183

About The Author

Number of Entries : 758

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top