You Are Here: Home » Actualitate » Apel umanitar, pentru o tânără din Călărași

Apel umanitar, pentru o tânără din Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Irina PopaPe adresa redacției, am primit următorul apel umanitar, pentru a da o mână de ajutor familiei tinerei din Călărași, Irina Popa, victimă a incendiului petrecut în Clubul Colectiv.

Orice ajutor financiar, este binevenit!

„În acest moment Irina este încă în stare critică, internată la secția Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Sunt momente grele, greu de explicat în cuvinte, pentru Irina și familia noastră. Însă, de asemenea, sunt momente cruciale pentru evoluția medicală a Irinei. Sunt momente în care liniștea o ajută să treacă cu bine peste această situație și, de aceea, rugămintea familiei este să așteptăm ca Irina să intre în echilibru, din punct de vedere medical, pentru ca medicii să poată interveni pentru ameliorarea stării ei, și, după aceea, să o putem vizita și să o sprijinim în recuperare.

Mulțumim încă o dată pentru avalanșa de încurajări și disponibilitate de ajutor!”

Având în vedere perioada lungă și grea care urmează pentru Irina în ceea ce privește recuperarea medicală, familia noastră a decis să deschidă două conturi în care cei care doresc să o ajute pe Irina pot depune donații:

Titular conturi: LIVIU SORIN POPA

IBAN lei:
RO13INGB0000999900164316

IBAN EUR:
RO48INGB0000999905431077

Pentru ING codul SWIFT este: INGBROBU

Număr de accesări 784

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top