You Are Here: Home » De interes » AJOFM Călăraşi organizează 5 programe de formare profesională

AJOFM Călăraşi organizează 5 programe de formare profesională

Print Friendly, PDF & Email

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Călăraşi organizează, în luna mai 2016,  5 programe de formare profesională gratuite pentru persoanele care nu realizează venituri.

Cele 70 de persoane participante la programele de formare organizate luna viitoare vor fi pregătite în meseriile de: comerciant (vânzător) mărfuri alimentare, frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, ospătar, patiser  sau stilist protezist de unghii.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, pe lângă faptul că beneficiază în mod gratuit de aceste cursuri, au şi alte facilităţi, precum: rechizite şi materiale de instruire, manuale, echipament de protecţie pe timpul instruirii practice, dacă este cazul, abonament gratuit pe mijloacele de transport pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire, consultaţii medicale, analize medicale şi teste necesare frecventării cursului.

Persoanele care participă la cursurile de formare profesională gratuite, dacă  se încadrează în muncă în perioada desfășurării cursului, pot beneficia în continuare, până la finalizarea programului de formare profesională început, de servicii de formare profesională gratuite.

Relații suplimentare se pot obține la telefon 0242.318.376 interior 105 – compartiment formare profesională.

Compartimentul  Comunicare şi Secretariatul Consiliului Consultativ

 

 

Număr de accesări 610

About The Author

Number of Entries : 779

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top