You Are Here: Home » Evenimente » Accident rutier, cu trei victime, pe raza localității Ștefan cel Mare

Accident rutier, cu trei victime, pe raza localității Ștefan cel Mare

Print Friendly, PDF & Email

 Un echipaj de prim ajutor SMURD, din cadrul Secției de pompieri Dragalina, a intervenit rapid pentru acordarea primului ajutor în cazul a trei  persoane, care au suferit mai multe traumatisme în urma unui accident rutier.

 La locul accidentului s-au deplasat și două ambulanțe S.A.J. care au preluat alte două victime, cărora le-au acordat îngrijiri medicale

În data de 29.05.2016, ora 04.04, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de pompieri Dragalina a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localității Ștefan cel Mare, la un accident rutier soldat cu trei victime, după ce autoturismul în care se aflau aceștia s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La sosirea echipajelor de intervenţie la locul accidentului, au fost identificate trei victime, două de sex feminin și una de sex masculin, iar starea acestora era următoarea: – Valentina G., în vârstă de 17 ani, (pasager pe centrul banchetei din spate) era conștientă și acuza dureri acute la nivelul coloanei cervicale și toracelui, existând suspiciune de fractură la nivelul membrului inferior stâng. Aceasta a primit îngrijiri din partea unui echipaj SMURD și a fost transportată la UPU Călărași; – Liliana H., în vârstă de 18 ani, pasageră dreapta spate, era conștientă, cooperantă, prezenta traumatisme la nivelul toracelui și excoriații la nivelul membrelor. Aceasta a primit îngrijiri și a fost preluată de un echipaj S.A.J., care ulterior a transportat-o la spital – Constantin P., în vârstă de 27 de ani, pasager stânga spate, era conștient și acuza dureri la nivelul membrului superior drept, ]n zona umărului. Acesta a primit îngrijiri medicale din partea altui  echipaj S.A.J, ulterior fiind transportat la UPU Călărași;

Laurențiu C., cel care se afla la volanul autoturismului atunci când acesta s-a răsturnat în afara părții carosabile, nu a necesitat îngrijiri medicale.

Număr de accesări 368

About The Author

Number of Entries : 779

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top