You Are Here: Home » Actualitate » 257 de sancţiuni contravenţionale aplicate , în urma controalelor efectuate de poliţiştii călărăşeni

257 de sancţiuni contravenţionale aplicate , în urma controalelor efectuate de poliţiştii călărăşeni

Print Friendly, PDF & Email

În perioada 02/03 septembrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a organizat o acțiune cu efective mărite la care au participat 120 de polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigare a criminalității economice și acțiuni speciale, în colaborare cu specialiști din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență Călărași și Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Călărași.

Acțiunea a avut ca scop prevenirea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de siguranță rutieră.

În urma activităților desfășurate, au fost constatate în flagrant 6 infracțiuni la regimul rutier.

Au fost aplicate 257 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 104.150 lei,  dintre care 35 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 176 conform O.U.G. nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice și 46 la alte acte normative.

Au fost reținute 17 permise de conducere, dintre care 12 pentru consum de alcool şi au fost retrase 5 de certificate de înmatriculare.

Număr de accesări 82

About The Author

Number of Entries : 1181

© Copyright 2011-2019, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top