You Are Here: Home » Actualitate » 17 masini implicate, 4 răniți transportati la spital, în accidentul produs, în lanț, pe Autostrada Soarelui

17 masini implicate, 4 răniți transportati la spital, în accidentul produs, în lanț, pe Autostrada Soarelui

Print Friendly, PDF & Email

Un acccident in lant a avut loc, in aceasta dimineata, pe autostrada A2, la km 12, la intrarea in Capitala, 17 masini fiind implicate, pe ambele sensuri de mers, potrivit Centrului de Infotrafic al Politiei. Acidentul a avut drept cauze principale ceata si poleiul.

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, la Digi 24, ca 22 de persoane implicate in accident sunt evaluate medical, iar 4 dintre ele urmeaza sa fie transportate la spital. Raed Arafat a precizat ca niciunul dintre raniti nu este in stare grava.

accident-a2

Un al doilea accident grav, in care au fost implicate doua autoturisme, s-a produs miercuri dimineata pe A2 Autostrada Soarelui, la km 21, pe sensul de mers catre Constanta, la scurt timp dupa accidentul in lant de la intrarea in Capitala, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti – Ilfov, citat de Mediafax. Doi raniti au fost transportati la spitale din Bucuresti.

Accidentul s-a soldat cu doi raniti: unul dintre ei a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca, iar al doilea cu ambulanta la Spitalul Pantelimon. Ambii raniti sunt constienti.

Totodată, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi până la orele 17.00, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul de mers către capitală, între kilometrii 87 şi 70, se vor executa lucrări la fisurile din carosabil, iar din această cauză a doua bandă va fi restricţionată.

Conducătorilor auto le este recomandat să  ruleze cu prudenţă şi să respecte semnalizarea temporară înstituită.

 

Număr de accesări 305

About The Author

Number of Entries : 824

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top