You Are Here: Home » Evenimente » 130 de angajaţi L’Oreal România au fost, pentru o zi, voluntari la Jegălia

130 de angajaţi L’Oreal România au fost, pentru o zi, voluntari la Jegălia

Print Friendly, PDF & Email

130 de angajaţi,  din cadrul L’Oreal România, au fost, pentru o zi, voluntari în cadrul proiectului „Plantăm fapte bune în România”.

Aceştia au îngrijit săptămâna aceasta pădurea plantată în toamna anului trecut la Jegălia, în judeţul Călăraşi, în cadrul campaniei „Plantăm! Îngrijim! Împădurim!”. Pe 14 noiembrie 2015, voluntari din toată ţara au participat la cea mai amplă acţiune de împădurire, în 21 de localităţi din 14 judeţe ale ţării, într-o singură zi.

La Jegălia, aproximativ 9.600 de puieţi de salcie au fost plantaţi pe cele 8 hectare puse la dispoziţia iniţiativei de către Primăria locală. Zona, fostă orezărie, prezintă un risc mare de alunecare, din cauza inundaţiilor la care este supusă periodic.

Acum, cu ajutorul celor 130 de angajaţi ai companiei L’Oreal România, 4.800 de puieţi au fost îngrijiţi, fiind descopleşiti de buruieni.

Anul acesta, voluntarii „Plantăm fapte bune în România” vor reveni, pe 12 noiembrie, pentru o nouă acţiune de împădurire:

“Suntem deja la a doua foarte bună colaborare cu Primăria Jegălia. În toamna lui 2015 am plantat salcie pe o suprafaţa de 4 ha de teren. Acum, împreună cu L’Oreal şi Primăria Jegălia, am îngrijit această plantaţie. Noi, Plantăm fapte bune în România, ne-am propus o colaborare pe termen lung cu Primaria Jegălia, în această toamnă, pe 12 noiembrie, urmând să plantăm cu salcie alte 24 de ha de teren” , declarat Viorel Lăcătuş , vicepreşedinte Plantăm fapte bune în România.

Colaj Jegalia

 

 

 

 

 

Număr de accesări 824

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top